» DEKRA » Bemutatkozás

Bemutatkozás

Bemutatkozás

     
A DEKRA Certification a világ egyik vezető szolgáltatója a tanúsítási és auditálási szolgáltatások területén, főleg a minőségirányítás, a környezetközpontú irányítás, a munkahelyi egészségvédelem és a biztonságirányítás területén. A DEKRA szakértelme kiterjed a különböző irányítási rendszerek tanúsítására, valamint termékek széles választékának vizsgálatára és tanúsítására.

DEKRA-val közös együttműködésük egyik előnye, hogy egyetlen forrásból nyerhetnek számos szolgáltatást. Termékeire és folyamataikra nem elszigetelt, önálló folyamatként tekintünk, hanem szélesebb környezetükben vizsgáljuk azokat. Nyolc évtizednél hosszabb gyakorlati tapasztalatunkkal támogatni tudjuk Önöket, hogy szervezetükben a minőséget és megbízhatóságot folyamatosan fejlesszék és javítsák.
  1418
     
DEKRA Certification Magyarországon is egy pártatlan és független tanúsító testület. Az Önök üzleti tevékenységének a teljes lefedéséhez magyar és külföldi szakértőket veszünk igénybe, hogy csúcsminőségű szolgáltatást nyújtsunk.

Erős az elkötelezettségünk a biztonság, a fenntarthatóság és a minőség mellett, ezen kívül munkatársaink odaadással vesznek részt a fejlesztési lehetőségek feltárásában. Specifikus tudásukat számos ágazatban és szektorban hasznosíthatják.
   DEKRA
     

A DEKRA felajánlja Önöknek világszerte 800 fős csapatának, és több mint 50 országban 500 partnerének a támogatását.

Itt vagyunk Önökért!