» DEKRA » Ajánlatunk » Irányítási rendszerek » Információbiztonsági irányítási rendszer (ISO 27001)

Információbiztonsági irányítási rendszer (ISO 27001)

ISO 27001 - Fogadják el a DEKRA segítségét a hatékony adatvédelmük bemutatására

     
Az információ technológiai rendszerek összekapcsolásának az interneten jelentős kockázata van - a vírusoktól a szabotázsig és az ipari kémkedésig. Az adatok biztonsága ezért egyre válságosabb verseny tényezővé válik. A DEKRA részéről számos testreszabott szolgáltatást ajánlunk, amelyek igazolják az Önök szervezetében az érzékeny adatok biztonságát.

Különösen értékes stratégiai információ lehet az Önök versenytársai részére például a költségelemzés, a tervezés és a vevői adatbázis. Ennél is több, hogy Európában meg kell felelni az Adatvédelmi Direktíva és a vonatkozó adatvédelmi jogszabályok rendelkezéseinek, és amennyiben kiszervezik az adatfeldolgozási feladatokat harmadik fél részére, azok folyamatait is ellenőrizniük kell. Egy hatékony adatvédelmi és biztonsági rendszer megköveteli az összes kontrollnak a következetes bevezetését, működtetését és fejlesztését az ISO 27001 nemzetközi szabvány szerint.

A DEKRA ISO 27001 tanúsítványa bemutatja, hogy az Önök információs rendszere szabályozott és felügyelt. Segítünk Önöknek, hogy kiértékeljék a kockázatokat, és tanúsítjuk az Önök információbiztonsági irányítási rendszerét (IBIR). A mi auditjaink támogatják a folyamatos fejlesztést a biztonság, valamint a támadások, vírusok, incidensek és gondatlanság elleni védelem szintjében.

  DEKRA - IT Security
     
     

További tájékoztatásért forduljanak munkatársainkhoz. »

  DEKRA - Contact Us!