» DEKRA » Ajánlatunk » Irányítási rendszerek » Energiaközpontú irányítási rendszer (ISO 50001)

Energiaközpontú irányítási rendszer (ISO 50001)

ISO 50001 - Költségcsökkentés és az energia hasznosítás fejlesztése

     
Amint a tevékenységek egyre inkább környezet tudatossá válnak, és az energia költségek egyre emelkednek, szükség van egy költséghatékony módszerre annak a bemutatására, hogy Önök elkötelezettek az energia hatékony hasznosításában. Az ISO 50001 erre éppen a legjobb eszköz.

Az energia hatékonyságának az optimalizálására az ISO 50001 erőteljes keretet ad a közösségi és a magán szervezetek számára. Világszerte változik a törvényalkotás, ami a tanúsítást még hasznosabbá teszi azon szervezeteknek, amelyek több országban is tevékenykednek. Napjainkban lényeges annak a biztosítása, hogy az Önök tevékenységének minden részlege azonos szabvány szerint működjön, és mindegyikük megfeleljen a helyi szabályozásoknak.

A mi pártatlan és független tanúsítási céljaink támogatják Önöket az energia központú irányítási rendszer folyamatos optimalizálásában.
  DEKRA - Energy - ISO 50001
     
A fő előnyök:
  • Az ISO 50001 keretei a legjobb gyakorlatot biztosítják, és lehetővé teszik a folyamatos fejlődést az energia hasznosításában.
  • Jelentős költség megtakarítást érhetnek el a megnövelt energia hatékonysággal (az energia árak várhatóan legalább 20 %-al növekednek 2020-ra.
  • Biztosítják a szabályozási követelményeknek való megfelelőséget, és növelik a szervezetük hírnevét.  Az energia fogyasztás és a széndioxid kibocsátás csökkentése melletti elkötelezettség jelentős hatással lehet a befektetőkre és a fogyasztókra, míg növeli a munkatársak hangulatát és megtartását.
  • Az ISO 50001 beilleszthető a meglévő irányítási rendszerekbe, és ha már az ISO 14001 működik, akkor az alapvető szerkezet készen áll.
   
     

További tájékoztatásért forduljanak munkatársainkhoz. »

  DEKRA - Contact Us!